Jag har inte legat på latsidan....

Det har varit lite dött här på bloggen ett tag, jag vet, men jag har inte legat och sovit utan jobbit så mycket att jag inte hunnat blogga, jag har helt enket prioriterat att sy.
Jag har sålt på nationaldagen, de skulle försöka skapa en ny tradition med konsthantverkare och jag tänkte, jag chansar, det är väl kul att äntligen få veta om mina saker går hem hos den lite större massan.Det gick bra, över förväntan, det var lite dött på morgonen, men kl. 12.00 kom folket och på tre timmar sålde jag 26 olika saker, klänningar, muddbyxor, handväskor, axelväskor, örhängen och ringar, det var jättekul. Fick ihop lite drygt 3000kr plus att jag fick två beställningar värda 400 kr tillsammans. Wow!
De fina torgstånden, hade vi fått låna av Lions, kommunen fixade det och det var gratis att stå, bättre kan det knappst bli!


 
Dagen innan marknaden sydde jag hela fem klänningar gick och la mig halv tre.. inte mycket sömn men det var det värt.
Om ni scrollar ner kan ni se lite av det jag gjort. Det jag inte har sålt ligger på min nya hemsida.

www.uplandsgarden.se

Jag fick hemsidan, eller rättare sagt domänen av min man på kvällen av nationaldagen, han hade köpt den för han tyckte jag förtjänade en egen hemsida nu när det går så bra för mig. Min hemsidasn låg förutom under hans företag... technotel och det var alltid problem med stavning osv...

Kommentarer
Postat av: June

Gud vad roligt att det gick så bra för dig!! Vilken morot! Jättefina saker som du visat upp här, jag gillade de två översta väskorna skarpt!

2008-06-14 @ 10:23:58
URL: http://www.junebacken.se
Postat av: Åsa

kul att det gick så bra, och grattis till egna domänen!!! din make kan visst vara romantiskt på sitt sätt ;-)2008-06-14 @ 20:48:15
URL: http://ozdeleau.blogg.se/
Postat av: Ett Tu Tre

Ja, vad roligt att det gick så bra, och fint väder ser det också ut att ha varit att döma av bilderna. Det ser så mysigt ut, om jag haft vägarna förbi hade jag definitivt stannat och handlat hos dig. Omtänksamt av mannen att ordna en egen domän till dig, kort och enkelt för människor att komma ihåg.

2008-06-15 @ 20:06:04
URL: http://www.janssonswebb.se/etttutre/
Postat av: á Yeliqa

Men himel så kul att det gick så bra för dig:) Det är lite av ett dilemma det där med marknader, svårt att veta i förväg vad som kommer att sälja bra och inte, dessto viktigare med stort utbud vilket du verkar ha haft. Vilket jobb det måste ha varit att få ordning på allt. Kul också att vädret var med er :)

2008-06-16 @ 15:48:44
URL: http://tokigtalikt.blogspot.com
Postat av: Retro Elephant

Nej du har verkligen inte legat på latsidan! Vilken fin blandning på kläder, smycken och väskor. I LIKE!

2008-06-16 @ 16:44:54
URL: http://www.retroelephant.com
Postat av: Kia

grattis! vad roligt! Vad duktig du är!

2008-06-16 @ 19:49:25
URL: http://barnsligtretro.bloggsida.se/
Postat av: rino

kul att det går bra för dig!

2008-06-17 @ 21:07:19
URL: http://rinosyr.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0