Dreglisar

Gjorde visst 50 dregelhaklappar här om dagen. De är ju bra magneter när man står och säljer, för folk stannar och pillar ett bra tag och då kanske de hinner se något annat de vill ha.... Samt de säljer rätt bra.
Det är väldigt roilga att sy, men jag har fått vissa tips om förbättringar. Dessa är sydda med två lager trikå. Men jag ska nu testa med fleese på baksidan och mera tyg på ovansidan så de samlar upp dreglet lite bättre.
Tröjor och t-shirtar till markanden

Jag sydde lite olika tröjor ofta med raglan ärm, försökte tänka lite unisex.

Tröja i stl: 86 med svart mudd, tyget kommer från en tygbutik i Bromölla.

T-shirt stl: 92, flodhästar från jotfex och svart tyg från E-slöjd.

Raglan tröja stl: 130 med 3/4 ärm med tyg från MG-tyger, en blaning mellan trikå och joggingtyg.


En lite raglantröja i stl: 86

Nu sitter jag och syr två tröjor i regnbågstyg från kalikå matchande tröjor till mina små trollungar. Får se om de blir klara i natt. hoppas för sen flyttar vi ut till Ljusterö för sommaren. Men självklart kommer symaskinerna med. Kan inte klara utan dem i 6 veckor.... å nej.Axelväskor i flertal

De är ju lätta och sy och lätta att sälja så varför inte sy en drös...


Det här blev en studentpresent till min mans kusin. Tyget kommer från IKEA


Tyget är från Åhlens


Tyget kommer från 70-talet och är ett tradera fynd.


Såld. Tyget kommer från IKEA


Tyg från IKEA, och den här funderar jag på att ta själv.. den är så läcker tycker jag.


Tyg från IKEA förra året, svart funkar allti inte sant.


Body till Bromölla

Jag fick en beställning på webbshoppen min, det händer ibland och jag blir lika glad varje gång! Den här gången från Skåne! Kul! Hon köpte ett par byxor men vill ha en matchade body, så det var bara att sätta sig ner och börja pula.
Mönstret kommer från Allt om handarbete, ett nummer i höstas om jag minns rätt. Letade i alla mina ottobre (2 år tillbaka) och hittade ingen vanlig body, bara omlott... men den i allt om handarbete är bra, går bara till stl: 80 tyvärr så jag har fått rita om när jag vill ha större.

Jag har ju tvärr inte fått min pfaff coverstyle att fungera så det är bara att köra på gamla tvillngnålen på min vanliga symanskin och det blir ju okej.. men jag ska till symaskinsaffären på fredag och redan ut varför det bara blir trassel.
Byxorna som de ska matcha är det här...


Vi får hoppas att beställaren blir nöjd.Dopsmycke??

Fick en förfrågan på att göra dopsmycke.. men jag blev tokosäker. Jag har inte gjort smycken på evigheter samt, bara til vuxna och då rätt tuffa i stilen, med järntråd och starka färger så jag gjorde fyra olika så vi får väl se vad beställaren tycker, hon får välja utfrån de här...


Klänningar till marknaden

Jag sydde en drös klänningar till marknaden och de jag inte fått sålt kommer jag att delvis lägga upp på min shop.uplandsgarden.se samt sälja på Ljusterö hantverksmarknad den  4 juni på Linnanäs torg.


Smockklänning i stL 130

A-klänning stl: 100


A-klänning i stl: 80


A-klänning i stl: 92

A-klänning i stl: 4 år


Smocklänning, den här blev såld.


Smockklänning stl: 5-6 år


A-klänning i stl: 4 årFinns i stl: 4 år och 6 år


RSS 2.0