Ett års presenter!!! till tre olika ett åringar

Halloj! Här har det varit lite dött, vi har varit lite sjuka och trötta och vinter deprimerade. Seghet och lathet och smygit sig  in och lagt sig som ett täckte... usch....
Tar energin ur en och gör att man inte orkar göra det där lilla extra som att blogga för erkänn, ni som bloggar det tar tid, väldigt mycket tid ibland. Spciellt vi som bloggar med bilder. Det ska fotas och redigeras och sedan läggas in, man måste sitta vid rätt dator för annars har man ingen sladd till kameran eller ett program som kan redigera bilder osv... osv.

Men i förra veckan fick jag en beställning från förskoläraren på den öppna förskola där jag och mina barn brukar hänga (är hemma på heltid med båda mina gullungar (min son på 2½ och min dotter på snart 1 år). Hon hade sett min dotter i ett par clownbyxor som jag sytt och ville ha ett par liknde till sitt barnbarn som skulle fylla ett till helgen. Så jag gick hem rotde igenom mina lager och tog med lite provtyger och så knåpade vi ihop ett set med byxa och tröja.
Det var hur kul som helst, har inte sytt något på flera veckor (förutom ett tyllkjol till min bästa kompis möhippa, hon gifte sig helgen som var!, Grattis! titta in på hennes blogg, finns kanske någon bild från bröllopet ozdeleau.blogspot.se

I all fall här kommer byxornaSom ni ser återkommer lapparna på byxorna samt på tröjan, den gröna färgen på tröjan är mycket klarare i verkligeheten... blev inge bra när jag fotade och nu är den såld så nu kan jag inte ta ett nytt kort.

Men jag fick upp farten så det blev mer sålt. En vän till oss vars barn fyllde ett fick ett fin set med byxor och luvtröja med tyg från E-slöjd. Mönstret är mitt eget min inspiration från ottobre någon gång för länge sedan.

Sen blev det ytterligare ett kalas, en granne fyllde ett nu i lördags och då var vi bjudna på tårta så då sydde jag två fina tröjor till honom med. Det gick av bara farten det är ju kul att sy. Men man glömmer bort det när man hamnar i en svacka!


Dessa fina tyger känner ni säkert igen, de är från jotofex i söderköping.. den som ändå fick åka dit och köpa tyg....

ps, sen har jag varit jätteduktig att rensa och städa i mina tyg lager och sålt av minst 20 saker på tradera och mer ska det bli, har faktiskt inte köpt lika mycket även om det blivit några köp. Jag har även sålt saker via webbshopen och det var jättekul. Jag blev riktigt urglad, tänk att folk vill köpa det jag syr det är så kul. shop.uplandsgarden.se är adressen om ni vill titta in!

Endast en limerosa luvtröja

Här är det segt värre, vi har drabbats av sjukdom efter sjukdom känns det som. Man är ständingt trött och seg och lider av sömbrist. Dottern har börjat vakna allt tidigare men vill inte lägga sig och sov i tid för det. Tur i alla fall att sonen sover gott om nätterna.

Men jag sydde i alla fall en härlig luvtröja i limerosa velor här om dagen. Den blev jättemysig, sti: 110. vet inte varför jag sydde den så stor, nu blir det att slänga upp den i min webshop istället. shop.uplandsgarden.seMönster: Mitt eget luvtröje mönster med raglan arm. Den här fick rosa muddar i ärmarna det blev en snyggt tyckte jag annars brukar jag bara fålla ärmarna. Jag gjorde luvan riktigt lång, ligger långt ner på ryggen när man har den på sig. Det tycker jag är häftigt och snyggt.
Tyg: Lime och rosa velor från mjuka tyger. Mudd från MG-tyger.

Jag älskar att sy mina luvtröjor, när jag är trött och inte orkar så mycket är det roligt att sy något man är säker på och kan och som alltid blir bra. Men ska orka sy lite nya tunikor har köpt lite roliga tyger på tradera som jag snart ska orka visa. Har även passat på att rensa lite i mina skåp och försöker nu även sälja av lite av de tyger jag har hemma, det börjar bli lite fullt här och var och väldigt mycket är inte i min stil, men någon annan kanske gillar dem, vem vet.

Se min tyg aktioner>>


RSS 2.0