Hemma igen...

Efter åtta veckor på Ljusterö utan internet kom vi hem idag, så ikväll hoppas jag att jag hittar några sekunder så jag kan slänga in lite bilder på allt jag sytt i sommar.... Det är både skönt och lite ångest laddat att vara hemma... ska börja jobba på onsdag efter nästan tre år hemma som föräldraledig med mina två charmtroll... Min kille R som fyllter tre i höst och lilla I som snart är 17 månader... om jag räknat rätt....

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tack så mkt för i lördags! vi hade jättetrevligt, vi måste verkligen ses oftare. Hoppas jobbstarten inte blir alltför chockartad, du ska se att det tom blir kul att komma igång igen!

2009-08-10 @ 16:24:43
URL: http://www.ozdeleau.com/blog
Postat av: Gisela

Oj är det dags för jobb nu, det kommer bli jättebra, men jag förstår din "ångest".

Vi flyttar hem igen på lördag, då har huset varit uthyrt i 5 veckor. Lasse Fred och Stella är uppe i Pengsjö och jag jobbar....det suger....fortfarande.Sköt om dig så hoppas jag att vi ses snart.

Kraaam

2009-08-11 @ 21:45:20
Postat av: Marie Frost

Men vad lustigt lika det är för oss! Jag börjar jobba nu 1 september, då har jag varit hemma nästan 3 år. Min stora kille är 3 i början av november och minstingen är nästan 16 månader.Hur gick det nu på jobbet igår, eller är det nästa onsdag du börjar?Ska bli spännande att se vad du har sytt!

2009-08-13 @ 12:18:05
URL: http://mariepysslar.wordpress.com
Postat av: Gisela

Hur gick det på marknaden i dag? Hoppas det gick bra!! Kram G

2009-08-30 @ 18:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0